Indkøbskurv:0 Enheder DKK 0,00
Gua Sha

Gua Sha (Gwasha) er en flere tusinde år gammel behandlingsmetode fra østen, som nogle steder er bedre kendt, som coining eller spooning.

 

Selve behandlingen går i sin enkelthed ud på at man ved hjælp af et "værktøj" skraber hen over huden, hvorved man øger blodgennemstrømningen betragteligt. Studier har vist at man kan opnå, helt op til 400% forøgelse af blodgennemstrømningen i de områder på kroppen, hvor man arbejder. Og netop mængden af blod der strømmer igennem kroppen betyder rigtig meget for kroppens evne til at "rydde" op, og få affaldsstoffer ud af systemet, samt transportere ilt og vigtige næringsstoffer ud til cellerne i vores krop.

 

Det er en dybdegående behandling, hvor man arbejder ned i bindevævet og er med til at løse op for evt. blokeringer helt ud i de mindste blodbaner.

 

Man må forvente at ens hud kan komme til at se ud som det der er vist på billederne. Kroppen reagerer ved at blive rød (nogen gange næsten sort). 

Det aftager ret hurtigt igen, og er typisk helt væk i løbet af 3-5 dage.

 

På billederne herover kan man se hvordan kroppen har reageret efter 2 identiske behandlinger med 8 dages mellemrum. Som man kan se var der ved anden behandling ikke nær så mange blokeringer i kroppen.

Begge blleder er taget umiddelbart efter behandlingen.

Og selvom det kan se lidt voldsomt ud, er det faktisk en meget behagelig behandling. Det gør ikke ondt, man beskadiger ikke huden, og er ikke noget man mærker til efterfølgende.

 

Gua Sha kan bruges som enkeltstående behandling, eller i kombination med en fysiurgisk massage.